Söndagstur

Söndagsfrulle framför ett klassiskt intervallopp är ju nästan så bra det kan bli och helt okej svenskinsatser av såväl comebackande Johan Olsson som Marcus Hellner fick vi också se. Helt överlägsen (precis som i gårdagens sprint) var dock ännu en gång den brutalt imponerande Tour de Ski-segraren och världscupledaren Dario Cologna som vann med 24 sekunder före tjeckveteranen Lukas Bauer. Det allra värsta är ju att killen, efter att ha utklassat resten av fältet på världscupens tuffaste bana, knappt ser trött ut när han går i mål! Medan löpare som Hellner och Petter Northug har som vana att närmast krascha över mållinjen efter att ha tömt alla depåer så ser Cologna å sin sida ut att ha återvänt efter en lugn tur späckad med mjölkchoklad- (möjligen att Dario kör på schweizernöt) och apelsinpauser. Sinnes... 

Tv4:s försök att utmana Svt:s vinterstudio med den egna satsningen Sportcentralen har väl, vad jag förstått, gått sådär, men i samband med handbolls-EM ges man ju visst utrymme att visa vad man kan och i syfte att inte kopiera rivalen har fyran försökt skapa en studiomiljö som skall fungera som någon slags antites till André Pops grovstickade cardigans. Alltså består fonden inte av prydliga vedstaplar utan av en öppen redaktionell miljö, där underhuggarna i någon slags Efterlystanda gör till synes allt för att serva programledarna Peppe Eng och Marika Carlsson med den allra senaste informationen. Har ingen spetskompetens vad gäller studiodekor, men frågar ni mig så tycker jag att det ser förjävligt ut.

Förresten så blev Robbie Keane igår den sjunde spelaren att göra mål för sex olika klubbar i Premier League, då han målade för Aston Villa mot Wolverhampton. Övriga lirare som ingår i klubben är Craig Bellamy, Andy Cole, Peter Crouch, Nick Barmby, Marcus Bent (som numera har indonesiska Mitra Kukar som klubbadress...) och Les Ferdinand.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0