Finalmente

Till slut kunde då Serie A sparka igång (såg förresten att Zlatan citerades på Svt igår och uttryckte att han inte riktigt visste varför premiären blivit fördröjd. Aningens ignorant uttalande av svensken faktiskt) igår kväll och säsongens första halvtimme bjöd ju på inte mindre än fyra mål, då både Milans och Lazios försvarsspel var kvar på sommarledighet. Efter denna sprakande inledning så lugnade det hela ner sig och det oavgjorda resulatet var till slut ganska fair, även om milanesarna hade mer av liret. Blir förresten riktigt spännande att fortsatt följa Lazios forwardsduo Djibril Cissé och Miroslav Klose under säsongen. Känns som det kan bli en och annan påse från dem.

Visst är TV-pucken såväl en anrik som viktig turnering och att man vill trycka på att det är på riktigt är förståeligt. Dock: När det talas om en 'lower body injury' efter att någon av killarna fått en smäll så blir det bara pajigt.

Bäst i veckan annars: Svt:s Korrespondenterna, som skärskådat kokainets väg från de colombianska odlingarna till de amerikanska vardagsrummen. En resa som går via de mexikanska narkotikakartellerna. Finns på Play och bör absolut ses.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0