Nedräkning

Bloggproduktionen har på sistone varit klen och till detta finns flera orsaker. Dels har jag haft tonvis med andra saker att stå i; dels så har min inspiration varit i nivå med Jörgen Petterssons under hans Landskronatid. Nu börjar det dock vankas avgörande i såväl EM-kval som superetta och med såna treats blir det förstås svårt att hålla sig borta.

Landslaget samlas ju idag och tränar faktiskt redan ikväll på Stockholms Stadion. Ny giv på vänsterbacken är det som gäller, då Erik Hamrén som bekant petat både Oscar Wendt och Behrang Safari till slutmatcherna. Rätt eller fel? För att travestera Hamréns företrädare Lars Lagerbäck: Svårt att svara på. Det som i alla fall står klart är att Erik Hamréns, till det yttre i alla fall, mer impulsiva förbundskaptensskap (nästan så man får lite populistiska vibbar av denna petning faktiskt) går hem betydligt mer i kommentatorsfälten än vad Lasse Lagers pragmatism gjorde. Det går i detta sammanhang egentligen bara att finna ett riktigt tydligt exempel då Lager gick på ren instinkt och det var förstås när Alexander Östlund SMS-droppades inför 2006-VM, efter att Damien Duff sprungit i åttor runt honom i Dublin.

Idag fyller förresten Zlatan Ibrahimovic 30 år, vilket uppmärksammas stort i media. Ingen verkar dock bry sig om att även Andreas Isaksson fyller 30 idag. Därför gör Pivote det. Att som Isak ha hunnit med 87 A-landslagsframträdanden vid denna ålder är svårslaget; åtminstone i Sverige.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0