Pungkulor...?

Har ni tagit in dagens kvälltidningslöp så vet ni att torsdagens stora snackis är medias förhandsläsning av Zlatan Ibrahimovics självbiografi (författad tillsammans med David Lagercrantz) Jag är Zlatan. Och påståendet att filosofen Guardiola inte bara kör med 'sånt där Mahatma Gandhi-snack' , utan att denne även saknar fullständiga genitalier är ju en selling pitch av guds nåde. Omsusad release om en dryg vecka.

Inte bara Zlatan är i boktagen, utan även Egil 'Drillo' Olsen, norsk förbundskapten i två omgångar, lanserar sin senaste publikation, Spill effektiv fotball, i dagarna. Drillo diskuterar också han Barcelona och menar att även om katalanerna är planetens bästa lag för närvarande så saknar de inte svagheter, Det som direct style-gurun Olsen stör sig mest på är inte oväntat Barcas ofta ytterst tålmodiga possessionspel som inte riktigt limmar med Drillofilosofin om att komma snabbt till avslut.

Lånar avslutningsvis ett textutdrag från Wikipedia: "Även inom det privata näringslivet är utdelning av guldklocka efter lång anställning vanligt förekommande. Periodens längd kan variera, men 25 år är ett riktmärke". Kan detta innebära att Alex Ferguson kommer att ha ännu bättre koll på tilläggstiden framöver? På söndag är det nämligen ett kvartssekel sedan skotten tog över kontoret på Old Trafford...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0