When Saturday Comes 3.0

Ny Offside damp ner i torsdags och även om jag inte är helt igenom den än, så kan man konstatera att det som vanligt är mycket godis. Bland annat har man följt semesterplaneringen för ett antal allsvenska lirare. MFF:s Jiloan Hamad är sugen på Thailand igen (där han häromvintern var med ett par lagkamrater+klubbens fysio; Blådårarhjälten Greger Andrijevskij) medan Hannes Stiller skissar på en blåvit fotbollsresa till England (vi meddelas bland annat att Stefan Selakovic är "jävligt sugen på Barnet-Macclesfield"). Läsvärt givetvis.

Fruktansvärt trött igår kväll så säsongens första På Spåret kändes som precis lagom ansträngningsnivå (lyckades trots semikoma cleara första resan på tian...!). Peter Wahlbeck oväntat klen, men Martina och Erik Haag är verkligen ruggigt stabila. Blir ju också en del skönt surr när gamla Hassantrojkan Haag-Lindström-Luuk uppträder i samma forum.

Ingen snö i sikte ännu på våra breddgrader, så vinterns längdpremiär är sannolikt en bit bort. På Tv finns det dock snö och idag fortsätter längdvärldscupen i finska Kuusamo. Minitour med bonussekunder och annat jidder är det på menyn, men idag är det i alla fall hederliga intervallstarter. Kalla tvåa i damernas 5 Km-lopp för en stund sedan medan herrarna (som kör 10 fritt) är på väg igång nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0