The big match

Något som varit ofta förekommande på senare år i Premier League är att man har försökt tokmaxa spelprogrammet så att två toppfighter följt på varandra enligt vedertaget supersöndagtänk. Ibland kan förstås detta vara helt magiskt, men ofta har jag känt att man som tittare hamnat i en form av kvalitetskoma; det vill säga: det blir helt enkelt för mycket på en gång.

Nästan bättre som idag då eftersom man valt att lyfta ut Chelsea-Liverpool som enda söndagsmatch. Och vi får konstatera att André Villas-Boas record mot de andra Big Four-lagen (om begreppet fortfarande är giltigt...) så här långt är nedslående. Tre matcher har inneburit tre förluster. Klassisk släkten är värst-final på matchen då tidigare Chelseabacken Glen Johnson avgjorde för Pool med fem minuter kvar efter att Chelsea minuterna tidigare bytt in före detta Liverpoolduon Fernando Torres/Raul Meireles.

Ni som ännu inte fyllt fotbollskvoten för helgen rekommenderas zappa in Tv4Sport där de två homoerotikerna Jesper Hussfelt och Marcus Birro (Juventus Alessandro Matri tycks just nu vara hetaste föremålet för deras beundran) för närvarande snackar upp kvällsmatchen mellan Roma och Lecce. Do as you please...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0