Here we are now, entertain us

Smutsigt stort intresse för Milan-Barca på San Siro ikväll och som vanligt intar jag en något avvaktande hållning när det kommer till denna typ av mediahaussad kraftmätning. För så jävla viktig är ju ändå inte matchen eftersom båda lagen (så gott som iaf) redan är vidare till åttondelarna. Därmed inte sagt att det inte blir stor underhållning, för det kan det förstås bli även om den främste underhållaren av dem alla, Antonio Cassano, som bekant alltjämt kurerar sig från sjukdom.

Annars är ju dagens nyhet ur DIF-perspektiv (dubbelt upp) att den snidige mittfältare Martin Broberg lämnar Degerfors för Djurgården. Eftersom Broberg valde att teckna nytt med Degen i höstas så bör detta innebära att blåränderna får pynta en betydande övergångssumma vilket är välkommet. Broberg blir därmed den fjärde (mer eller mindre) ordinarie spelaren från årets lag som lämnar Degen samtidigt som endast en ny spelare anslutit (Christoffer Eriksson från AIK)...


Slutligen; frågor vi måste ställa oss:

-Hur bra är egentligen Tottenham 2011/12? Såg visserligen bara slutet på matchen mot Villa, men har blivit storligen imponerad av hetsporrarna på sistone. Title contenders...?

-Hur jävla skönt är inte Benoit Assou-Ekottos burr (se nedan)...? 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0