"I get booked because I'm committed. The manager expects that"

För idag nås vi av beskedet att ingen mindre än Paul Scholes bestämt sig för att lägga skorna på hyllan. En av de mest kompletta och hängivna spelarna de senaste 15 åren har alltså gjort sin sista match. Lånar förresten rubrikcitatet från en intervju med Scholes som jag läste i något av de engelska fotbollsmagasinen för en massa år sedan. Summerar upp det hela rätt bra, tycker jag. Eftersom även Gary Neville tvingats sluta under denna säsong innebär detta att endast en av apelsinjuicehjältarna (den benämning som Ferguson gav den generation spelare som var med och vann FA Youth Cup 1992. Detta eftersom deras dryckesvanor avvek lite grann från den då rådande normen i fotbollsengland) fortfarande finns kvar i Manchester United. Det handlar förstås om den till synes outtröttlige walesaren Ryan Giggs som blir 38 till hösten.

...och Wales, ja. För första gången på 28 år kommer ett lag från 'The Valleys' medverka i högstadivisionen eftersom Swansea City igår eftermiddag besegrade Reading i den avgörande playoff-matchen på Wembley.

Så till något helt annat: Passerade för en stund sedan korsningen Dalagatan-Odengatan på min väg till stadsbiblioteket. I denna redan besvärliga korsning fastnade en övningskörare i sin vänstersväng, då det dök upp cyklar, bilar, människor och allt möjligt otyg. Att då som taxin som befann sig precis bakom ställa sig på tutan i flera sekunder och därmed tokmaxa pulsen på den stackars eleven är så jävla dåligt att det knappt finns ord för det...!



Kommentarer
Postat av: sigge

haahaha! helt rätt att tuta

2011-05-31 @ 17:25:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0