Sparken? Nä, jag sa upp mig...

Statstelevisionens sportredaktion tycks genomgå en inre kris, då två av Svt:s största profiler lämnar inom loppet av bara några timmar. Det handlar ju dels om den orädde, lite burduse, men mycket populäre hockeyexperten Niklas Wikegård som tar sitt pick och pack och knallar ner till Tv4-huset i Frihamnen. Dessutom lämnar mångårige profilen Agne Jälevik i protest mot de många nedskärningar som ägt rum på senare år. Jälevik, på senare år i huvudsak redaktör, men en gång i tiden faktiskt VM-kommentator. I detta inslag från 90-krönikan kommenterar Jälevik England-Irland, Kamerun-Colombia och Argentina-Brasilien. Mellan matchbilderna kan ni njuta av Kristina Kappelins smått legendariska intervju med kamerunbacken Jean-Claude Pagal...!

Degerfors fina S1-start har onekligen kommit av sig efter två raka förluster. Det som känns illavarslande är att man igår mot Ljungskile för fjärde gången denna säsong släppte in tre mål i en och samma match (tre av dessa matcher på hemmaplan dessutom!).

Ny South Park-säsong på gång och i de inledande avsnitten skojas det bland annat med Apple och med den tyska humorn. In på South Park Studios och kika. I vanlig ordning så är det på sin plats att varna känsliga tittare...

Rubriken lånas förresten från ett klipp där gamle Killingmedlemmen Jonas Inde spelar ut en del av sitt stora register...!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0