Svenska flaggans dag (eller vad det heter numera)...!

I FIFA:s ansträngningar att rentvå sig från anklagelser om korruption så har dess ordförande Sepp Blatter nu inrättat en 'Council of Wisdom', bestående av holländske legenden Johann Cruyff, operatenoren Placido Domingo samt den tidigare amerikanske utrikesminstern Henry Kissinger (servade under både Nixon & Ford). Vaskar dessa gentlemän fram sanningen, månne...?

EM-kvalandet fortsätter alltså mot Finland  imorgon och den finske förbundskaparen Mixu Paatelainen tar med sig bilder från hockey-VM-finalen för ett par veckor sedan för att få en positiv känsla när han och hans mannar kliver in på Råsunda. Paatelainen, som lirade i Skottland under många år (Dundee Utd, Aberdeen, Hibernian, St Johnstone & St Mirren var klubbarna han representerade som spelare), talar förresten engelska med en helt egen finsk-skotsk accent, vilken är härlig att höra.

Studieterminen är avslutad sedan i onsdags, vilket innebär att ökad möjlighet till annan läsning ges. Jag har precis gett mig in i Guy Walters bok om Berlin-OS 1936. Mycket brevväxling mellan de gamla IOK-stötarna så här långt, men det känns ändå som det är peggat för 'a good read'. Den som lever får se...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0