Tobbe är klar

Ja, för nu har firma Hamrén/Allbäck levererat elvan för kvällens fight mot Moldavien och i denna ingår alltså Blåvittanfallaren som tillsammans med Ola Toivonen och Johan Elmander skall fixa det framåt i Zlatans frånvaro. Har på känn att det kan bli en jobbig kväll i Chisinau (uttalas kiss-i-now för er som undrar), men tror ändå på en krampaktig 1-0-seger efter ett Kim Källström-skott via en moldavisk försvarare.

Surfade förresten in på Soccernet för en stund sedan och nåddes där av nyheten att Spurs signat en av Premierships verkliga trotjänare, nämligen den 40-årige amriskeepern Brad Friedel (som, tror jag iaf, innehar rekordet i antal Premiermatcher i rad) som ansluter från Aston Villa. Det är ju något visst med spelare som orkar hänga i fast ljusen i födelsedagstårtan blivit många till antalet. Vad detta innebär för den kapable, men tämligen grodbenägne brasilianaren Heurelho Gomes framtid i klubben är ännu oklart.

Även i Italien har Silly dragit igång och mest talas det, inte oväntat, om de unga sydamerikanerna Alexis Sanchez och Javier Pastore. Faktum är dock att den italienska säsongen på planen ännu inte är till ända. Igår inleddes nämligen playoff-spelet till Serie A med att Reggina och Novara lirade 0-0 samtidigt som Padova (där för övrigt Brad Friedels 94-polare Alexi Lalas gjorde ett par säsonger under mitten av nittiotalet) hemmabesegrade Varese med 1-0. Returer väntar på söndag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0