Down and out

Missade tyvärr (?) damernas semi mot Japan igår kväll, men har förstått att det blev rätt så rejäl soppatorsk för svenskorna mot de speediga japanskorna. Kanske något oväntat efter den imponerande insatsen mot Australien, men det är ju skillnad på motstånd och motstånd som bekant. Nåväl, svenskt guld kan det ju faktsikt bli ändå eftersom Pia Sundhages USA nått finalen. Turneringens skönaste namn hittar vi förresten utan tvekan i det amerikanska laget. Hope Solo! Vilket namn på en keeper!

...och så hör det ju eventuellt till god ton att gratulera dagens jubilarer. Kronsessan Victora blir ju inte mindre än 34 barre idag samtidigt som den franska republiken blir 222 (lite beroende på hur man väljer att räkna Napoleontiden förstås...). I Tour de France firade också hemmaåkaren Thomas Voeckler den franska nationaldagen genom att försvara den gula ledartröjan upp till Luz-Ardiden.

Har för övrigt i afton varit och beskådat en tämligen ljummen träningsmatch (även om två röda kort faktiskt delades ut) mellan Leicester och Mallorca på Söderstadion. En del profiler på plan förvisso, men man måste nog ändå påstå att de största stjärnorna på plats var de två tränarna Sven-Göran Eriksson och Michael Laudrup.


Overalltränare. På Leicesterbänken är Sven-Göran Erikssons klädsel
inte riktigt lika strikt som vi har vant oss vid.


Legend. Tränare Laudrup pekar ut riktningen för Mallis lirare.


Svennisfavorit. Darius Vassell kollar in offsidelinjen. 22 landskamper
(inklusive VM 2002 & EM 2004) blev det under Svennis regim.
Till hösten är det Championship som gäller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0