Linus utanför linjen, eller?

Det är ingen överdrift att påstå att många (undertecknad inkluderad) ställde sig förvånade till Linus Hallenius transfer från Hammarby till Genoa när den efter ett antal turer blev klar under hösten. De flesta förväntade sig nog också att Hallenius direkt skulle få ta en kölapp när han kom ner för att sedan, möjligen, lånas ut till någon Serie B-klubb. Hallenius är från och med nyåret spelklar (fast ändå inte, eftersom han rehabar f.n) och faktiskt så ser läget lite annorlunda ut nu jämfört med när han signade i höstas. Genoa har redan sålt av run of the mill-anfallaren Raffaele Palladino till Parma och idag bekräftades det att lagets stjärnforward Luca Toni (Toni skall enligt uppgift blivit pissed efter att presidenten Preziosi givit honom en trea i betyg i en match) sålts till Juventus. Dessutom ryktas (nota bene) Giuseppe Sculli vara på väg till Roma...

Såg nästan hela VM-krönikan igår och det var väl ingen katastrof, men det är tydligt att en timme inte räcker till för att sammanfatta ett så stort skådespel som ett VM ändå är. Det kan oundvikligen bli något annat än rörigt och hafsigt. Sedan förstår jag inte riktigt idén med Andres Iniesta som ciceron (antar att ni noterade att man i redigerarbåset hade tryckt på mute i samband med Johanna Frändéns frågor, och att dessa i stället textades), även om Dani Jarque-hyllningen förstås var stark.

Svårvallat idag, men jag träffade faktiskt rätt ok ändå (Swix röd V55+Stålsickel för glidet). Formen helt klart i antågande dessutom...!




Kommentarer
Postat av: Mange

Vart åker du? Själv så försöker jag kurera mig...



2011-01-08 @ 13:09:29
Postat av: Pivote

Körde i Ursvik igår och har väl kört de flesta passen där. Har varit vid Hellasgården ett par ggr oxå. Förkylning eller?

2011-01-08 @ 19:51:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0