Trettondagsafton

I natt var det ju meningen att man skulle få bänka sig och följa småkronorna i guldfinal mot Kanada, men tyvärr räckte inte Sverige till heller denna gång. Semiförlusten mot Ryssland kändes riktigt frustrerande och onödig. Samtliga de ryska målen borde ha gått att undvika och dessvärre får målvakten Robin Lehner ta på sig en stor del av skulden, även om den svenska insatsen totalt sett inte heller den var i klass med vad de visat tidigare i turneringen. Första målet skall inte kunna ske och vid det andra borde förstås Lehner ha ingripit direkt och spelat bort pucken innan en situation ens uppstod (sedan sker ju också någon slags blow i kommunikationen mellan Patrik Nemeth Och Tim Erixon när båda går ner bakom kassen och lämnar en långhårig ryss helt ensam framför Lehner). Det tredje målet anser jag dessutom föregås av en rysk hög klubba. Nej, tråkigt var ordet...

Tre etapper återstår av Tour de Ski och flertalet svenskar och svenskor är med bra i racet. Synd att Charlotte Kalla inte lyckades avancera från sprintkvarten idag, då självaste überpolskan Justina Kowalczyk ännu en gång uppvisade en liten strimma av mänsklighet.:)

Degens första signing är nu offentliggjord i och med att Carlstad United-backen Jonas Olsson skriver på. Kanske ingen värvning som skrämmer slag på S1-konkurrenterna, men ändå ett välkommet tillskott till den inte alltför breda rödvita försvarsbesättningen.

Till sist: Idag ser vi till att minnas Per Oscarsson och Assar Rönnlund. Inget snack om att det är två legender som gått ur tiden...!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0