Lördagsgodis

Undrar om det finns med något i det finstilta när människor startar gymverksamhet som tvingar de att alltid ha blip-blip-musik (house, dance, electro eller vad fan det heter) i högtalarsystemet? Det kan ju inte vara det som folk vill ha, eller? Skrattade dock, rätt eller orätt, gott när radioprataren lanserade en gammal dänga på följande sätt: "Leila K, som på sistone bott i ett hisschakt. Det har gått utför sen Electric".

Norska mästerskapen i längd avgörs detta veckoslut och det verkar, efter 15 klassiskt-loppet i torsdags, som att veteranen Odd-Björn Hjelmeseth inte får chansen att kröna sin karriär med hemma-VM i Holmenkollen om en knapp månad. Hjelmeseth, något av en personlig favorit, har inte bara varit en jävel på att åka klassiskt, utan han är också en skön lirare utanför spåret. Lyssna/titta här bara!

Degerfors spelar i eftermiddag säsongens första träningsmatch borta mot norska Kongsvinger och den stora nyheten kring DIF är ju att Sebastian Karlsson i veckan bestämt sig för att lägga handskarna på hyllan med omdelbar verkan. Brist på motivation lär vara orsaken (men motivation att medverka i clownprogrammet 'The Bachelorette' finns uppenbarligen) och det får man kanske köpa. En aningen besvärande situation uppstår dock med tanke på att DIF:s enda A-lagsmålvakt nu är Jonas Bohlin (som själv egentligen lade av för något år sedan...). Läge att försöka låna in någon allsvensk reservkippe, möjligen?

Kommentarer
Postat av: Strumpa

Leila K:s "Electrik" en klassiker...

2011-01-29 @ 13:35:59
Postat av: Pivote

Förvisso. Gympassets solklara peak...!

2011-01-29 @ 14:35:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0