Vinst

Seger i årets inledningslandskamp när Botswana betvingades med 2-1 på den idag nästan folktomma (fast några vuvuzelablåsare var på plats iaf...) VM-arenan i Kapstaden. Alltid bra att vinna förstås, men frågan är om inte motståndet denna gång var så svagt att ett intensivt träningspass hade gett mer? Drabbades för egen del av ett tekniskt haveri i andra halvlek och står därför frågande till hur Botswana överhuvudtaget lyckades producera ett mål framåt.

Av det jag såg så imponerade Helsingsborgsduon Rasmus Jönsson och Alexander Gerndt, men frågan är alltså om Botswana hade klarat av hålla jämna steg med ett S1-lag. Tillåt mig tvivla på detta...

Fick i söndags nog av Pontus Kåmark i fyrans sena sändning och började nästan hoppas på att han ska straffa ut sig från expertrollen på Magnus Hedman-manér. Det ska dock sägas att killen lyfter sig något när han får vara på plats och se hela skeendet, även om inte heller detta innebär att han är bra.

Soccernets liverapportering var fram till nyåret den klart bästa och mest pålitliga på nätet. Av någon oklar anledning har den gjorts om och är nu helt obegriplig och kass...

Fortsatt underhållning i Australian open idag när självaste Roger Federer pressades till en femsetare av fransmannen Gilles Simon (som inför matchen faktiskt hade 2-0 i inbördes mot schweizaren). Noterade ännu en gång ett märkligt mänskligt beteende som tycks vara globalt. Varför sympatiserar alltid publiken med favoriten och inte underdogen? Borde det inte rimligen vara tvärtom...?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0