Upp som en sol...

Nu dags för damernas skidbytarlopp och kanske, kanske möjlighet till nya svenska medaljer. Charlotte Kalla gav ju ett fint intyck under sprinten så formen verkar finnas där i alla fall. Ett kraftprov blir det i de tunga Holmenkollenspåren, men frågan är om VM-löparna matchar 48-åriga skånskan Carina Hammarstrand när det kommer till hårdhet? Hammarstrand inledde igår med att köra kortvasan och fortsätter idag med tjejvasan. Sedan åker hon öppet spår i morgon och på måndag, halvvasan på tisdag, skate- och stafettvasan på fredag, blåbärsloppet nästa lördag och slutligen riktiga vasaloppet nästa söndag...

Gillar förresten verkligen snacken med Per Elofsson och Thomas Alsgaard inför loppen i VM. Två stora idrottsmän och två härliga personligheter.

I dagens 'vad hände egentligen med?' tänkte jag kort behandla Andy Van der Meyde. Holländaren breakade ju i det tidiga 2000-talets Ajax och han var ju som ni kanske minns med och skickade ut Sverige ur Portugal-EM 2004. Karriären gick ju sedan vidare till Inter och Everton, men höjderna från Ajaxtiden nådde den begåvade mittfältaren aldrig igen. I Everton blev det bara 12 matcher på fyra år och till slut blev förhållandet till managern David Moyes ohållbart och Van der Meyde lämnade klubben 2009. Transfermarkts diagram nedan över utvecklingen av Van der Meydes marknadsvärde säger det mesta egentligen. Nu meddelar han att karriären är över: -Jag slutar. Jag behöver inte ge någon intervju.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0