Formtopp

Dagens bästa: Att se reprisen av gårdagens sprintfinal med NRK:s kommentatorer. TV blir inte mycket bättre än så...

Inspirerad av framgången i Kollen tog jag en kvällstur i Ursvik igår och det gick riktigt bra faktiskt. Bra armar, bra ben, bra hjärta, bra lungor & bra skidor=Ett bra skidpass. Misstänker att Marcus Hellner kände något liknande igår kväll...

Att formen (min alltså) är god fick jag ånyo besked om under eftermiddagens löppass på gymmet. Cooper på 10.03 på löpbandet...Håkan Mild, eat my shorts (nåja, kanske inte ändå...)!

Intressant också med AIK Fotbolls arenagrupps utspel om att Stockholmsarenan är det bästa alternativet för Gnaget kommande säsonger. Blir spännande att följa supporterreaktionerna på detta besked. Lade ju fram min uppsats i ämnet (om någon till äventyrs skulle vara sugen på att läsa så går det förstås att ordna) i januari och kunde utifrån denna konstatera att åsikterna om eventuellt spel på söder (till och med söder om söder för att vara korrekt) varierar kraftigt...

Kommentarer
Postat av: Tomas

Uppsatsen kunde vara intressant läsning!

Om man läser arenagruppens rapport så ser man att i det ekonomiska perspektiven rör sig om att Stockholmsarenan ligger ca 5 miljoner kr billigare än Swedbank per säsong + större möjlighet att kontrollera egna arrangemang. Vilket är en ganska ansenlig summa för en allsvensk klubb.

Det framgår ju dock också att inget av alternativen är i närheten av att erbjuda de villkor klubben skulle vilja ha.

2011-02-26 @ 12:49:25
Postat av: Pivote

Klart att ekonomiska kalkyler och antaganden har stor betydelse. Tror man att man kommer tjäna ekonomiskt på att spela på Stockholmsarenan är det förståeligt att man rekommenderar det. Det är, som du säger, stora pengar för en svensk klubb (om antagandena är riktiga, that is).



Har mailat uppsatsen om du vill kika på den.

2011-02-26 @ 13:14:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0