Tema: Sågning

Jag måste säga att Inga-Britt Ahlenius sågning av Ban-Ki Moons ledarskap i gårdagskvällens Skavlan var en av de skönaste jag har hört på riktigt länge (och intressant att hon hänvisade till norska kollegan Mona Juul som, enligt Ahlenius, verkligen sågar generalsekreteraren). Man blir nästan frestad att läsa hennes rapport, faktiskt. In på Svt play och kika snarast om ni missade det igår.

Mindre än två veckor till skid-VM nu och en del oro bland svenska skidfans att det svenska vallateamet kan få problem med det presumtiva vårföret i Holmenkollen. Förhoppningsvis går det bättre än senast det var VM i Norge. Året var 1997, platsen Granåsen, Trondheim och Mathias Fredriksson var, tja, inte helt lyrisk över sina skidor på stafettens förstasträcka. Se här i detta episka klipp!

En annan gammal favoritsågning är Rafa Benitez (då i Valencia) recension av nyförvärvet Ricardo Oliveira: -Jag köpte en soffa, men fick en stol... Oliveira, som ju sedan kom att göra ett par bra säsonger i Spanien (främst i Real Betis), lirar förresten nuförtiden sin fotboll i arabemiratlaget Al Jazira...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0