Ute i kylan...



Det är, hur man än vrider och vänder på det, intressant att förbundsordförande Lagrell förvånas över att det blir mycket uppmärksamhet när en landslagsspelare döms för hustrumissshandel. Senaste bulletinen från förbundet gör dock gällande att Alexander Gerndt tills vidare avstängs från landslagsspel och det känns absolut rimligt med tanke på omständigheterna. Högst troligen innebär detta att gotlänningen också är borta från EM-truppen.

Vid sidan av detta har ju kulturdepartementets förslag om att kortare reklaminslag skall tillåtas även i Svensk TV väckt mycket diskussion i dagarna. TV4 är all for eftersom de numera måste fasa in tolv minuters reklam per sändningstimme och att detta har inneburit att paussnacket i samband med fotbollsmatcher kortats ner till ett absolut minimum. Med det nya förslaget skulle det alltså vara möjligt för fyran att kasta in SIBA-Fabian i samband med att Johan Elmander kylsprayas. Kanske skulle det funka, men samtidigt tycker jag att vi redan idag ofta får stå ut med undermåliga produktioner och kasst matchfokus så hållningen i frågan måste ändå vara strikt konservativ...

Norska skidsegrar är vi vana vid och en av de mest prestigefyllda bärgades faktiskt för på dagen etthundra år sedan då Fredrikstadsgutten Roald Amundsen med följe blev först att nå Sydpolen. Tvåa på bollen (eller under den kanske...?) var britten Robert Scott, men dessvärre blev silverlyckan (?) kortvarig då Scott och hans kamrater dukade under för kylan på vägen tillbaka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0