På rätt sida

I våras lirade, som ni säkert vet, Schalke 04 Champions League-semifinal mot Manchester United. Det var då det. Nu sliter gelsenkircharna för att klara av HJK Helsingfors i kvalet till Europa League. Som tur är (om än inte för Jari Litmanen och hans kompisar) så tycks holländske toppstrikern Klaas-Jan Huntelaar ha vaknat på rätt sida. Fyra mål har det blivit hittills i afton. Huntelaar, som ju gjort en och annan balja tidigare i karriären, intervjuas förresten i senaste Offside. Där tipsar man också om denna youtubare med holländaren, vilken helt enkelt är en studie i hur man gör mål. Bör ses.

Senaste Offsidenumret bjuder även på ett reportage om så kallade groundhoppers på turné i Sverige. För er som inte är bekanta med termen så handlar det om människor vars mål i livet är att besöka så många fotbollsarenor som bara är möjligt. Hela texten är ett frosseri i excentriteter. Måste läsas.

...och så börjar tydligen friidrotts-VM i sydkoreanska Daegu på lördag. Jag skall inte utesluta att vi återkommer till detta i bloggen, men just nu känns det superljummet. Mest spännande i det svenska laget känns nya sprinttjejen Moa Hjelmer som på SM i Gävle överraskande slog Ann-Louise Skoglands uråldriga svenska rekord på 400.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0