Så nära...

Visst lider man med MFF idag? Visserligen fick man lite hjälp på traven av Vrsaljkos (vilka namn det bjuds på idag!) utvisning, men forceringen var likväl imponerande.isst lider man med MFF idag? Visserligen fick man lite hjälp på traven av Vrsaljkos utvisning, men forceringen var likväl imponerande. Bäst av allt: Mittbacken Pontus Janssons never-say-die-attityd...!

Samuel Etoó lyckades ju stå emot locktonerna från uzbekiska Bunyodkor häromåret, men när Anzhi Makhachkala (är det en stavning man kommer behöva lära sig?) nu lade upp slantarna (plural så in i helvete vad det verkar...) så valde kameruanen att lämna Milano och Inter för att istället spendera kommande säsong vid Kaspiska havet. Osäker på hur bister den ryska vintern är just där, men Etoó lär ju åtminstone ha råd att köpa vantar och mössa om det nu skulle behövas. Nya lekkamrater får han också i form av bland annat Robetro Carlos (javisst!) och Yuri Zhirkov.

Det tycks nu vara frågan om timmar innan Tripoli helt faller i rebellernas händer och slutet för Khadaffis (eller Gaddaffi eller hur fan han nu stavar sitt namn nuförtiden) regim är med största sannolikhet nära. En av de stora frågorna är förstås var Libyens diktator sedan 1969 befinner sig i detta nu. Precis som i liknande case (Saddam Hussein och Usama Bin Laden är väl de mest kända) så är det ena förslaget mer fantastiskt än det andra. Ikväll spekuleras det exempelvis i om killen dragit ner i det underjordiska tunnelsystem (medveten pleonasm...) som han hystat in motsvarande 160 miljarder kronor i bygget av.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0