Livet är orättvist...

...och idag var det lirarna i Åtvidabergs FF som bittert fick erfara detta. Trots ett massivt spelövertag i andra så lyckades hemmalaget inte göra något åt den 2-1-ledning som Degerfors hade med sig från de första 45. Oväntade och oförtjänta tre poäng för DIF, men nonetheless: Serieledning (även om DIF & ÅFF är de enda lagen som spelat tre matcher)!

Att diverse spelare närmast tävlar om vem som är mest gaddad har vi ju vant oss vid, men nu är tydligen domarna med i racet också. Eftermiddagens rättskipare Lars Olsson bjuckade på armgraffiti som hade fått såväl Ezequiel Lavezzi som Raul Meireles att buga sig i vördnad...

Nedan kan ni förresten beskåda ett av mina taffliga försök att breaka som paparazzifotograf. Gick strax bakom Sladjan Osmanagic (som inte är riktigt så lång som det ser ut i TV) på väg till S:t Eriksplans T-bana. Sladjan pratade i telefon och verkade irriterad som fan (vilket gjorde att jag inte vågade gå så nära och plåta...) på någon/något. Detta accentuerades av att han under samtalet också växlade över från sin softa småländska till vad jag antar var mer kärnfull serbokroatiska...!



Laptopmannen forcerar spärren vid S:t Eriksplan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0