En härlig kväll för oss fotbollsälskare...?

Proportionerna är enorma och lite lätt blasé blir man faktiskt av det närmast makabra intresset för semiduellen mellan Real Madrid och Barcelona, vilken tar sin början om ett par minuter. Med detta sagt så väntar i sann Don Tommaso-anda sannolikt en härlig kväll för oss fotbollsälskare. Lite sköna Don Tommaso-vibbar blir det också med tanke på att matchen ikväll sänds i gamla hederliga trean.

Schalke 04 utmålas med viss rätta som något av den fattige kusinen från provinsen av de kvarvarande semifinallagen (trots att de har en världens modernaste arenor) och i gårdagens match mot Man United var det smärtsamt tydligt att kostymen är något för stor för Gelsenkirchenlaget i det här sammanhanget. Utan demonkeepern Neuer hade det kunnat bli fem eller sex mål i baken.

Efterspelet till den avbrutna matchen Syrianska-AIK fortsätter då självaste Aftonbladet meddelar att den smällare som träffade den assisterande domaren möjligen kan ha kastats av någon som befunnit sig utanför arenan. -Detta rentvår oss helt, säger AIK:s säkerhetschef Henrik Koch. Avdelning juridiskt längdhopp i Beamonklass...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0