Bollen i rullning...

Mikael Lustig tar alltså hand om högerbacken framför Seb Larsson, vilket jag ställer mig något tveksam till. Lite varning för att Larsson kan fastna i allroundfällan hos Hamrén. Med andra ord: Han klarar av ett antal platser i laget och riskerar därmed att bli en bänkresurs i stället för en startspelare på en given position. Det känns lite synd för jag tycker att Birminghamliraren tillhör Sveriges 11 bästa spelare.

Några grupper har tjuvstartat (Israels Yossi Benayoun pangade in ett hattrick mot Malta igår kväll), men idag drar ju EM-kvalet igång på allvar. Stort fokus på Frankrike som ju skämde ut sig under VM i somras. Nu har Laurent Blanc tagit över förbundskaptensrollen och den gamle mittbackens första önskemål är att spelarna inför kvällens hemmakamp mot Vitryssland skall sjunga med i marseljäsen. Texthäften skall ha delats ut så nu finns det inget för Malouda och de andra att gömma sig bakom.

Sommarens tränarkarusell tycktes avslutad lagom till säsongstarten, men när Martin O'Neill lämnade in efter oenighet med Aston Villas ledning (Milneraffären lär ha varit avgörande) så öppnade det sig ett ledigt managerskontor i en (nåja) storklubb. Under säsongsupptakten har ju tidigare reservlagscoachen Kevin McDonald styrt skutan, men nu skall tydligen Gerard Houillier, Roberto Donadoni och...wait for it...Sven-Göran Eriksson vara aktuella för posten.

Till sist: Det finns fortfarande plåtar till Ungernmatchen ikväll. Och undra på det. En biljett till östra övre eller västra mitt går på 735 (!) kronor...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0