Kryss (i mer än en bemärkelse...)

Det viktigaste igår kväll var kanske att inte förlora och i så fall är ju 2-2 mot Jönköping Södra godkänt. Bittert dock att smålänningarna tilläts kvittera i 89:e, då Degerfors hade ganska bra kontroll på skeendet i andra.

Även igår var standarden på inläggen alltför svag, men det genomgående största problemet för IF var enligt mig passningshårdheten (eller snarare bristen på denna). Många möjligheter till omställning och tempohöjning går förlorade för att man helt enkelt inte trycker till bollen ordentligt. Bättring krävs!

Pyntade 79 kronor för att se matchen via Csports. Ok valuta för pengarna rent bildmässigt (men det känns ovant med sändningar utan repriser...), men vilken kommentering...! Hursom, vi fick i alla fall veta att Sebastian Henriksson har Stefan Pettersson som fotbollsförebild och det är ju sannerligen inte det sämsta att ha. Kika här bara!

Logistisk problematik inför lördag: EIK lirar kval 14.00 på Träkan. Väsby-Degerfors har avspark 16.00. Kreativitet och snabbhet kommer vara egenskaper som efterfrågas, var så säkra.

Såg förresten under måndagskvällen på TV10 ett reportage om Ashley Ward (för er som inte minns killen: Ward lyckades åka ur Premier League med fyra olika klubbar och hade karriärens största ögonblick när han avgjorde för Barnsley mot Liverpool på Anfield 97/98)! Standarden på Wards bostad gav ännu en gång beskedet att även average fotbollsspelare har otäckt bra betalt....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0