På riktigt nu...

Imorgon är det dags. Efter en serie med serie ulliga och gulliga vänskapslandskamper så smäller det på allvar mot Ungern på fredagkvällen för Hamréns nya landslag. Truppen känns harmonisk så här dan före dan även om Kim Källström på något sätt alltid lyckas hamna i skottgluggen för medias intresse. Och så då en viss skånepåg förstås...

Vad är då Ungern för något? Ett ganska profilfattigt lag, där de största namnen är gamle mysbyxkeepern Gabor Kiraly (1860 München) samt de två offensiva mittfältarna Zoltan Gera (Fulham) och Balasz Dsudszak (PSV). I Sportbladet hintas det idag att ungrarna 'kan falla lätt', men en sådan varning kan väl ändå utfärdas om spelare/lag från alla länder, frånsett Sverige då (även lag från brittiska öarna brukar komma undan lindrigt)?

Om Joe Hart får krypa in mellan stolparna mot Bulgarien imorgon så kommer Harts moderklubb Shrewsbury Town (som ju för övrigt lirar på arenan med det läckra namnet Gay Meadow...) att kunna casha in 500 000 pund, via en klausul i Harts transfer till Manchester City 2006. Hart har ju redan representerat England, men det är först när det blir frågan om tävlingslandskamp som dealen kickar in. Hursom, något för Degerfors att fundera på vid kommande spelarförsäljningar?

...och Ekerö närmar sig kvalplatsen i mellersta fyran efter att kusinerna på andra sidan diket slagit tillbaka Djurgårdsbrunn på onsdagkvällen. Sex pinnar ner (och åtta upp till Ängby...) med fyra fighter kvar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0