Blir det klart...?

Det finns goda skäl att tro att Degerfors i eftermiddag säkrar spel i nästa års superetta. Även om de rödvita har en lurig bortamatch mot Öster i Växjö, så är det mycket troligt att Jönköping Södra misslyckas med att bärga en trea mot ett Syrianska som har en plats i Allsvenskan för ögonen. I så fall är det hela klart och slutmatchen mot Ljungskile blir endast av akademiskt intresse.

Och apropå akademiskt, så kommer jag idag att inleda mitt uppsatsprojekt med att bevista AIK-Gefle på Råsunda. Detta innebär att Superettandramatiken kommer att följas intensivt via radio/nät samtidigt som den allsvenska diton kommer att utspela sig framför mig.

...och mer dramatik väntar sannolikt imorgon då Ekerö drabbar samman med Brandbergen på Träkvistavallen i den sista omgången i kvalspelet (Mälarhöjden-IK Viljan spelas förstås samtidigt) till trean. En EIK-seger skulle som bekant betyda promotion, men det ligger 90 minuter emellan och det är som ni vet rätt så mycket. Räkna hur som helst med många spända ansikten på läktarplats imorgon...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0