One to go...

Stryk för Åtvid och BP igår, vilket ju innebär att den allsvenska nedflyttningsstriden inför den sista omgången endast innehåller tre lag, det vill säga nämnda två samt Gefle. Hade de båda vunnit så hade faktiskt sju av åtta matcher i slutomgången varit i någon form av tabellmässig betydelse, vilket hade varit anmärkningsvärt. Att Gais är deltagande i en av de 'tomma' matcherna känns symptomatiskt. Det kanske bara är jag, men har inte makrillarna under säsongen närmast utmärkt sig med sin anonymitet och det allmänna ointresset kring dem?

Synd att Mattias Ranegie har fått igång målskyttet så sent. Min hundring före säsongsstart på Häckenanfallaren som allsvensk skyttekung är ju att betrakta som förlorad, men 11 mål har han ändå fått ihop. Bara Alexander Gerndt och Denni Avdic är bättre (fast ganska mycket bättre om man skall vara ärlig...).

Bråket mellan Degerfors IF och Emil Berger är uppenbarligen inte över, då Berger har vänt sig till spelarföreningen för hjälp med vad han menar är kontraktsbrott från DIF:s sida. Magnus Erlingmark, ordförande i spelarfacket, vill hjälpa Berger att driva frågan för att man skall få till ett prejudikat till liknande tvister i framtiden. Är sannolikt partisk i frågan, men tycker att Degerfors IF alltid tycks bli föremål i jakten på rättspraxis.

Champions League i afton och möjlighet för FCK att ta revansch på Barcelona efter 0-2-torsken för två veckor sedan. Kunde ju kanske ha blivit ett annat resultat på Camp Nou om inte reservkeeper Pinto med en busvissling i Trappatoniklass blåst av Cesar Santin i friläge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0