Bundestag

Eurosport har ju efter att ha säkrat rättigheterna till tyska bundesliga av någon anledning valt att förlägga matcherna till marginalkanalen Eurosport 2. Nu tycks man i alla fall ha tagit sitt förnuft till fånga och imorgon visar man krisgänget Schalke 04 mot Werder Bremen i huvudkanalen. Jawohl!

Bretagne är inte direkt något klassiskt fotbollsdistrikt, även om Nantes som bekant har haft en del framgångar historiskt (De gulgröna fick dock lämna högsta serien i samma veva som de hade Christian Wilhelmsson på lönelistan. Säger inte att det hänger ihop, men...). Imorgon är det dock både toppmatch och regionsderby när ligafemman Rennes (som faktiskt har serieledningen inom räckhåll eftersom de har en match mindre spelad än toppkonkurrenterna) tar emot ligaledarna Brest.

Imorgon är det också derby i norra London, där det blir spännande att se om den flygande walesaren Garteh Bale kan fortsätta producera mål i närapå Bustertakt (serietidningen that is, inte båten...). Det roliga med Bale är ju att killen faktiskt ser ut som just en Busterkaraktär... 

En annan med serietidningslook är Inters hårt pressade tränare Rafa Benitez (Benitez har ju ett klassiskt Tintinfigur-utseende. Är dock osäker på vilket album det är han figurerar i...). På söndag är det nog dags för en trea mot Chievo i Verona om spanjoren skall kunna sitta kvar.

Världscupen i längd inleds imorgon i Gällivare. Tror mycket på de svenska åkarna, men är lite orolig för att ryssar/ryskor varit hemma och laddat upp med dunderhonung. Man skall inte måla fan på väggen, men ryssarnas nutida dopinghistoria inger inte precis förtroende om man så säger... 


Kommentarer
Postat av: Joel W

Benitez har väl ändå vissa drag av Rastapopolous...

2010-11-20 @ 01:45:00
Postat av: Pivote

Fast det är någon annan jag tänker på. Man får väl gå till något välsorterat bibliotek och bläddra igenom albumen för att få klarhet.

2010-11-20 @ 12:27:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0