Campione

Ligaavslutning i såväl Italien som Spanien tidigare i eftermiddags/kväll och som väntat så försvarade både Inter och Barcelona sina respektive titlar. Barca skrattretande enkelt, Inter efter vissa besvär. Mest iskall var så klart José Mourihno. I stället för en vansinnesrusch vid slutsignalen nöjde sig portugisen med ett höjt pekfinger innan han lugnt gick ner i katakomberna under Sienas Artemio Franchi-stadion (vilken arena det är förresten!).

Degerfors IF och tv-sändning verkar vara en olycklig combo den här säsongen. Tredje tv-matchen gav oxå tredje förlusten när Peking drog det något längre strået på Parken. Trots tre insläppta: Försvaret ser mer stabilt ut än vad jag vågade tro på förhand. Närmast väntar cupmatch mot Elfsborg till veckan så då får vi se hur den rödvita backlinjen klarar av att hantera Avdic, Bajrami & co.

Ekeröseger i Mälaröderbyt, men Ängby går ju oroväckande bra. Leder redan serien med hela sex pinnar...

Ser att klockan har tickat över midnatt och det har blivit den 17 maj. För att fira denna broderlandets bemärkelsedag så kastar jag in ett mål från en av de skönaste lirarna, på och utanför planen, som norskarna har fått fram.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0