Nu är det väl revolution på gång?

Eller, ja, revolution är kanske att ta i lite väl, men visst kändes det fräscht att samtliga mål i 4-2-segern mot Bosnien prickades in av spelare som medverkade i förra sommarens U21-EM? Safari/Bajrami bildade en bra vänsterwing, men jag skulle ännu hellre vilja se Bajrami på andra kanten (där han huvudsakligen har spelat i Elfsborg). Bäst i det svenska laget var ändå en veteran (?), Kim Källström, som har svårt att stänga av de där sista procenten i träningsmatcher som de flesta andra spelare gör närmast automatiskt.

Bajramis transfer till Twente öppnar förstås för ryktesspridning om hur Elfsborg ska ersätta den flyktade Köpingsonen. Ett namn som har dykt upp är Degerfors egen Johan Bertilsson. Berra har uppenbarligen en klausul i kontraktet som innebär att han kan lämna Degen för en fastställd summa om bud kommer från allsvenskan. Vad jag har förstått så handlar det om drygt 400 000 kronor, vilket i sammanhanget känns lite. Samtidigt: Hade inte Berra signat nytt efter 2008-säsongen så tror jag inte att Degerfors hade befunnit sig i den positionen där man befinner sig idag. Elfsborg eller ej. Snart har vi nog hur som helst sett det sista av Bertilsson i DIF-tröjan.

Tung karaktärsseger av Ekerö mot Marieberg på Stadshagen i afton. 0-1 vändes till 2-1 sista kvarten. Avgörandet i slutsekunderna av ingen mindre än inhoppande Strumpa Ekeling! Bara två pinnar upp till Ängby nu...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0