Spel på resultatet...

Grupp A i afrikanska är nu avslutad och till slut fick stjärnspäckade Mali ge sig i kampen om kvartsfinalplatserna. Angola och Algeriet ordnade bekväma 0-0 mot varandra, vilket innebar att de båda tog sig vidare. Eurosports nye expert Erik Niva (intressant rekrytering förresten) menade att fotbollsvärlden på sätt och vis var skyldig att ge algerierna en sådan här möjlighet, och syftade då förstås på den infamösa matchen i VM 1982, då Västtyskland och Österike myglade bort just Algeriet från avancemang.

Degerfors träningsspelar nästa helg mot Djurgården i Stockholm, men ve och fasa: matchen har förlagts till Bosöns inomhushall, där man inte har möjlighet att ta emot publik. Riktigt jävla tråkigt.

Har aldrig tidigare hört talas om någon som har besökt Oman, men nu har såväl vår studievägledare, kung Carl XIV Gustaf samt givetvis fotbollslandslaget bevistat arablandet inom loppet av en veckas tid. Oh man!

Ja, vi får väl se hur Hamrén formerar laget på onsdag. Vi får väl se liraren Emir Bajrami från start?

...och apropå lirare (eller snidare som radiosportens Lars-Gunnar Jansson brukar uttrycka det): Detroits Pavel Datsyuk bjöd i matchen mot Chicago på en variant av Linus Omarks lobbstraff. Kan ses i den här länken. Känsligt...






Kommentarer
Postat av: Joel W

Du får nog omvärdera din syn på Oman som ett av världens mest anonyma länder.

Mina främsta kandidater till det tvivelaktiga priset är annars Centralafrika och Djibouti.

2010-01-19 @ 02:47:40
Postat av: Pivote

Belize är ju en annan favorit...

2010-01-19 @ 13:19:57
Postat av: Joel W

Jag skulle även vilja slå ett slag får Guyana och Franska Guyana.

2010-01-19 @ 14:06:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0