Shock defeat!

En och annan pint lär nog slinka ner i Leeds i afton efter att league one-ledarna överraskande slagit ut självaste Manchester United ur FA-cupen. Jermaine Beckford blev segerskytt för de vita och Man U är för första gången under Alex Fergusons ledning utslagna redan i tredje rundan. Det som känns något trist är dock att storklubbarnas inställning till den äldsta fotbollsturneringen i världen alltmer liknar den som man i många år har haft till ligacupen. Det vill säga att den fungerar som matchträning för reserverna (undantaget givetvis Chelsea som mönstrade i princip sitt bästa lag mot Watford och vann med 5-0).

Såg andra halvlek av Zaragoza-Deportivo. Zaragoza var för ett par år sedan lite av ett favoritlag för mig, då de hade en rad fina spelare så som Pablo Aimar, Savio och bröderna Milito. Ofta medverkade man då i sevärda tillställningar. På något märkligt sätt lyckades de ramla ur trots denna imponerande spelarkader och först den här säsongen är de tillbaka. Bjöd på trevligt spel emellanåt, men saknar tyngd framåt och nygamla topplaget Deportivo klarade 0-0 utan större problem.

JVM-semin mot USA klockan 02.55 i natt är ett viktigt genrep inför OS. Inte för spelarna, men väl för oss TV-tittare, då man måste lära sig att behärska tidsskillnaden på bästa sätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0