DIF-DIF 6-0....

Resultat i tidiga träningsmatcher är ju inte av största vikt, men 0-6 i söndags mot det andra DIF känns väl sådär får man säga. Förhoppningsvis exponerades i alla fall brister som går att jobba med fram till säsongsstarten om drygt två månader. Kanske blir det något bättre redan i nästa träningsfight, vilken spelas mot seriekonkurrenten Hammarby på lördag.

...och förra säsongen inledddes faktiskt med 1-5 mot Carlstad United i första träningsmatchen. Sedan gick det ju som bekant bättre.

Rangers försprång i skotska PL får Celtic att agera. Förutom Robbie Keane, som lånas in från Spurs, så plockar man också Diomansy Kamara från Fulham. Att Fulham släpper Kamara är väl ett tecken på att man är rätt så nöjda med vad David Elm har presterat i sina inhopp på sistone?

Har nu plöjt igenom senaste Offside. Tidskriften firar ju tio år med återkoppling till ett gäng gamla reportage. Allra mest läsvärt var nog ändå Henrik Ysténs text om Åtvidaberg. Det är faktiskt helt makalöst att brukslaget lirar allsvenskt 2010.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0