Bridge over troubled water...

Imorgon skippar jag Merseysidederbyt för att i stället åka ut till Haninge och se Degerfors möta Bajen i säsongens andra träningsmatch. Känns förstås som en helt riktig prioritering.

Snart dags för längd-WC i Canmore också. Hoppas att de svenska åkarna känner sig bättre än vad jag kände mig under dagens eftermiddagstur. Riktigt segt gick det...

Är du fotbollsspelare i Premier League (och därutöver landslagskapten för England...) får du räkna med att ditt privatliv kommer att skärskådas och penetreras så djupt som bara är möjligt. John Terrys snedsteg har redan ljudligt uppmärksammats av publiken i både Burnley och Hull. Nu tycks också bindeln i landslaget ryka. Frågan är hur mycket affären påverkar Wayne Bridges möjligheter att komma med i VM-truppen i sommar? Det känns väl ändå som att han får ta den tyngsta smällen i hela soppan?

I ligan så kommer troligen United ta täten imorgon eftermiddag. Lämplig uppgift hemma mot jumbon Portsmouth. Dessutom går matchen på årsdagen av Münchenkatastrofen 1958, vilket säkert än mer bidrar till att Unitedspelarna vill göra rätt för sig. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0