...och vi är igång!

Premier League är igång och nya bestämmelser om antalet spelare som får registreras samt hur mycket hemvävt det skall finnas i varje klubb etc har inneburit att klubbarna har hållit i plånböckerna mer än brukligt. Ja, frånsett Manchester City då. City som inledde säsongen med en presumtiv toppmatch borta mot Tottenham. Inga mål, men god underhållning bjöds från White Hart Lane. Nye förstekeepern i City, Joe Hart (extra inspirerad av arenanamnet, månne?) var tillsammans med Spurswingern Gareth Bale planens främsta.

Ian Holloway som manager. Marlon Harewood och Brett Ormerod som anfallspar. 4-0 på bortaplan i ligapremiären. Blackpool kandiderar direkt till att bli ett lag att hålla nära hjärtat. Ola Wenström och Erik Niva sparade inte på superlativen i Viasatstudion och visst är det en fantastisk öppning för nykomlingarna. Frågan är dock hur bra (eller dåliga) Wigan egentligen är?

Och ett av säsongens vackaste mål bjöds vi på redan i premiären. Kolla in Wolves David Jones läckra frisparksbalja mot Stoke när det dyker upp på Youtube. Hade varit givet på alla möjliga listor om det hade skjutits av Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo.

Första Vallaförlusten för DIF i eftermiddags då Sundsvall vann med 2-0. Degerfors flirt med topplatserna är nog att betrakta som ett avslutat kapitel nu. Och underligt vore väl egentligen annat. Att som nykomling bli av med hela det centrala mittfältsblocket (Berger-Solberg-Bertilsson) skall kosta... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0