Premiär

Imorgon är det dags! Landskrona Bois-Degerfors IF i superettans premiäromgång! Henrik Larsson tävlingsdebuterar som tränare, men för oss rödvita är förstås det av sekundär betydelse. Givetvis är det många frågor så här dan före dan och vi kommer förstås inte att få svar på alla redan imorgon. Laddade med att kolla lite på upptaktsträffen på fotbollskanalen häromdagen (Patrik Werner och Sebastian Henriksson representerade DIF). Mest floskler förstås, men trots allt humoristiska inslag från såväl Janne Andersson som L-O Mattsson!

Det svänger snabbt i idrott kan man konstatera och ett tydligt exempel på detta är Allmäna Idrottsklubben Solna. I höstas hade man ett stekhett guldvinnande fotbollslag och ett ishockeylag som förde en synnerligen anonym tillvaro (fast KHL-budet kastade förstås en del ljus på den delen av verksamheten...). Nu är rollerna ombytta. Fotbollslaget har inlett allsvenskan klent samtidigt som endast Växjö Lakers står mellan Gnaget och elitserien.

...och sedan är det en match på Santiago Bernabeu i Madrid imorgon oxå, men jag lämnar den därhän då jag misstänker att den kommer att behandlas av annan media...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0