Påsk

För någon månad sedan såg Leeds uppflyttning från League one ut som en formsak, men en närmast osannolik dipp under våren har skickat ner de vita på playoffplats. Igår blev det dessutom hemmastryk mot konkurrenten Swindon. Räkna med att det lids i Leeds....(visst är det en halvdan ordvits, men Arne Hegerfors behöver stöd efter sin fadäs i nyhetsmorgon).

Seriefinal i PL igår och Chelsea gick segrande ur striden på Old Trafford efter bland annat ett offsidemål av Drogba. Alex Ferguson var, föga förvånande, inte helt lyrisk över domarinsatsen (Fergie missade förstås att Machedas mål gjordes med handen). Eftersom Arsenal till slut (på närmast Juventus-manér) fick hål på Wolves så lever ligan mer än någonsin. Kul att det är kamp i alla de stora ligorna!

Nästa helg är det dags för superettapremiär. Enligt Bloggen super1an.wordpress så är det svensk fotboll när den är som allra bäst. Ett barockt påstående förstås, men serien är ju het på förhand, mycket beroende på att många klassiska klubbar medverkar i årets upplaga. Mina favoriter till avancemang är på förhand Örgryte och Hammarby samt de två Södertäljelagen, Assyriska och Syrianska. Degerfors målsättning måste vara att ha fyra lag efter sig när det hela räknas samman. Och det skall vara möjligt... Eller?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0