Högt och lågt

Jag kan ofta tycka att Champions League är svulstig, plastig och genomkommersialiserad. Helt enkelt ett bevis på marknadskrafternas totala utplåning av traditionella värden inom den moderna fotbollen. När man får se matcher som Bayern-United i tisdags och Arsenal-Barcelona igår så är det dock lätt att ryckas med i hymnen och Heinikenreklamerna. Vilken underhållning det bjöds på! Gladast av alla var kanske ändå Chelsea och dess anhängare som fick se såväl Wayne Rooney som Cesc Fabregas halta av med smärtor.

1 april idag så man får väl vara uppmärksam på vad man ser och hör. Skörden så här långt: Andreas Johansson har tröttnat på grötig jylländska och återvänder till Degerfors (från DIF:s svenska fans-forum)!

Tre matcher. Noll poäng. 0-7 i målskillnad. Nej, självfallet har Åtvidaberg fått en usel start på sin allsvenska återkomst, men att tränaren Daniel Wiklund redan nu får packa ihop känns...inte bra. Vad hade man för förväntningar egentligen? Förändringar eller ej, mycket talar för ett rakt streck på jumboplatsen för ÅFF...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0