Skador

Oroväckande med Zlatans knäproblem, men jag håller med Olof Lundh: Är han inte helt frisk så ska han inte heller spela. Sverige ska kunna besegra Ungern med eller utan Z. Mikael Nilsson tvingades dessutom avbryta dagens träning med smärtor i foten. Kan inte Nilsson spela så går budet troligen till namnen Lustig. Det är inte nödvändigtvis en försvagning av laget.

Helgens största match äger rum i Rosario natten till söndag. Sydamerikanska jättarna Argentina och Brasilien drabbar samman och hemmalaget är i stort behov av seger (bara två pinnar ner till Ecuador på kvalplatsen).
Inte oväntat föregås matchen av ett ordkrig mellan Maradona (tillika förbundskapten i Argentina) och Pelé. Maradonas ståndpunkt är givetvis att hans Argentina är bättre än Brasilien (är det inte för att få reda på om detta stämmer som man spelar matchen?) samt att han hävdar, tro det eller ej, att han var en bättre fotbollsspelare än Brassen. Pelé kontrar med att Maradona är en pajas som inte går att ta på allvar. Lördag natt klockan 02.25 på Viasat fotboll. Känslor utlovas.

Såg förresten Anders Limpar idag (Limpan satte upp löpsedlar utanför sin spelbutik Turhörnan, vilken ligger i hörnet Norrtullsgatan/Surbrunnsgatan om ni skulle ha vägarna förbi) och började fundera på hur många svenska spelare de senaste 25 åren som egentligen haft en högre högstanivå än honom. Max tre enligt mig.

Kommentarer
Postat av: Lasse

Brolin är en av dem. Jag ska fundera ut de två andra...

2009-09-04 @ 10:35:07
Postat av: [email protected]

Raffa Edström var het och fruktad ute i Europa 1973-74, men det är klart - det är mer än 25 år sedan...

2009-09-04 @ 15:41:46
Postat av: Boosse

Brolin, Torbjörn Nilsson och Zlatan matchade (matchar) Limpar i sina bästa stunder.

2009-09-04 @ 16:04:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0