93.07

Jag har inte riktigt hämtat mig från gårdagskvällen än, men det var ju å andra sidan inte vilken kväll som helst. Matchen avgjordes alltså när klockan stod på 93.07 och för ungrarna måste det kännas fruktansvärt bittert. Målet är ju dessutom en monstruös bjudning av den ungerske mittbacken Krisztian Timar.
Sett till hela matchen så vinner förstås Sverige synnerligen välförtjänt. Anders Svensson och Kim Källström kontrollerade det centrala fältet i princip hela matchen och långa stunder spelade Sverige ut ungrarna.
Danmark-Portugal slutade 1-1 i parken efter att ex-brassen Liedson kvitterat i slutet. Nya förutsättningar nu. Kan man dessutom nära en liten förhoppning att Albanien lyckas lura danskarna på två pinnar samtidigt som Sverige vinner mot Malta? Kanske...

Försökte följa Degerfors-Skellefteå via Stora Vallas webkamera. Det gick inte så bra. Märklig placering av kameran samt en halvdan uppkoppling ledde till att det hela såg ut som en miniatyrtappning av Skrot-Nisse och hans vänner. Matchen vanns i alla fall med 3-1 och Degen sätter nu en grym press på Brage och Valsta, vilket kan beskådas i tabellen.

Några rader också om Superettan. Serien där allt kan hända och dessutom gör det i varje omgång. Falkenberg besegrade Trollhättan med 7-0 idag och är nu uppe på kvalplats. Samtidigt kämpar Hallandskollegan Halmstads BK för sin allsvenska existens. Tronskifte längs E6:an månne?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0