Rysare...

Det som skulle bli en behaglig resa fram emot tre nya poäng och kanske en fyra-fem plusmål blev som ni märkte någonting helt annat. Lättnaden när Marcus Berg kunde valla in 1-0 via Maltaförsvararen Ian Azzopardi var påtaglig. Sverige klarade inte av att ladda om efter den känslomässiga urladdningen i Budapest, även om Lager inte ville erkänna att insatsen var klen. Förbundskaptenen påstod att han tappade räkningen på chanser redan i första. Marcus Berg, som rimligen såg halvleken från i stort sett samma position, lyckades inte hitta en enda svensk chans. Så kan det vara. 

Det viktigaste var förstås ändå att det blev tre poäng i slutändan och jag antar att ni redan samlat in de andra resultaten. Trots att Sverige delvis haft övriga resultat med sig i de här omgångarna (Danmark-Portugal 1-1 & Albanien-Danmark 1-1) talar det mesta för att det krävs en seger på Parken den 10 oktober. Det kommer bli otroligt svårt att klara av det, även om vi kommer att få se ett helt annat svenskt lag då jämfört med det vi fick se ikväll.

England och Spanien kan boka biljetterna efter hemmasegrar ikväll. Spanien gjorde pliktskyldiga 3-0 på Estland, medan England krossade sin nemesis från förra kvalet, Kroatien, med hela 5-1. Engelsmännen ser faktiskt ruggigt imponerande ut under Mister Capellos ledning. Favorittrycket från hemmapressen kommer i vanlig ordning vara enormt när vi närmar oss VM. Det kan vara motiverat denna gång...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0