Toppstrid

Jag har haft begränsat med tid att hänga med fotbollen de senaste dagarna, men kan i alla fall konstatera följande:

Ekerös chanser att vinna serien fick sig en rejäl törn i och med lördagens hemmaförlust mot Långholmen (2-5!). Det är faktiskt EIK:s första poängtapp i höst, men läget är ändå mycket bekymmersamt, eftersom man i stor utsträckning nu måste lita till andra resultat. Ikväll möts de andra topplagen Ängby och Marieberg. Ett kryss vore att föredra. Ekerö möter Ängby borta i nästa omgång...

Degerfors är däremot lite närmare seriesegern. Rapporterna talar om en ganska blek insats borta mot Östersund igår, men det blev i alla fall en viktig 1-0-vinst. Bekymrande dock med Peter Samuelssons knäskada. Läge att sätt upp Seb Henriksson i anfallet?
Brage håller ångan uppe, även om man avgjorde först i 94:e mot Umeå idag. Valsta fick stryk mot Forward i Örebro och Märstalaget är knappast en kandidat till direkt uppflyttning längre.

Det tycks som om toppen i de tre stora ligorna sätter sig tidigt den här säsongen. Real & Barca har öppnat med två segrar i Spanien. Chelsea & Man Utd har redan positionerat sig i England och Juventus & Inter tycks göra upp om årets scudetto. Roligt dock att Sampdoria (Europas snyggaste tröjor???) har tagit tre raka i säsongsupptakten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0