Hamrén också avskriven...

Kommer Sverige ha gjort klart med en ny förbundskapten till matchen mot Italien den 18 november? Som det ser ut nu är det tveksamt. Trodde nog att Hamrén skulle kliva på. Hade han verkligen velat ha jobbet så hade det nog varit möjligt att få till en deal med Rosenborg.
Jag lanserade ju Jörgen Lennartsson som ett hett namn tidigare och jag antar att Lagrells mailutskick nått ävän U21-kaptenen. Inkörd i förbundets system förstås, men är han inte lite för oprövad alltjämt? Han lär ju knappast kunna få med sig nuvarande parhästen Tommy Söderberg.
Ett namn som inte nämnts särskilt mycket är ju Nanne Bergstrand. Kalmartränaren är ju den kanske mest framgångsrike öht de senaste åren, särskilt om vi ställer framgången i relation till vilka resurser Nanne har haft att tillgå. Saknar ju internationell erfarenhet förstås, men det känns som om det kritieriet måste omprövas nu när Svennis et al är avskrivna.

IFK Göteborg-AIK i avgörande guldmatch på söndag. Kan Svff ha riggat spelprogrammet? (Elfsborg-Helsingborg, en annan på förhand presumtiv guldmatch ingår oxå i den sista omgången). I vilket fall är det första gången på 43 år som guldet avgörs i en helt avgörande match (frånsett slutspelsåren då...). 1966 besegrade Djurgården IFK Norrköping med 3-0 och tog hem serien.




Kommentarer
Postat av: Linus

Är du sugen på att joina de andra bloggarna på Vulkansidan och dela med dig av dina tankar och funderingar?



Hör av dig till mig på [email protected] så får vi samspråkas mera.



Mvh

Linus

2009-11-01 @ 15:18:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0