God stämning?

Vet inte om det beror på att mediaträningen i landslaget på senare år har förfinats än mer, men visst känns det som att stämningen i truppen är väldigt god trots misslyckandet i VM-kvalet. Det skojas (eller inte..) om att Henrik Larsson ska bli näste förbundskapare, Svt får spelarna att driva med Glenn Strömberg etc. Om detta stämmer (att stämningen är god alltså..) så kan Lager lämna över med gott samvete (det kan han göra ändå, Sverige har nått fem av sex mästerskap under LL:s ledning. En resultatrad som saknar motstycke i svensk fotbollshistoria.).

Det mesta känns avgjort i Europakvalet inför morgondagen så det ni ska sikta in er på är klassikern Uruguay-Argentina. Avspark 00.00. Hetare än så blir det inte! Se tabell.

Stekhet match också på torsdag då Arcus/Skottarna spelar för förnyat kontrakt i Korpen Elit norr. Helt avgörande streckfight mot Rude Boys! Då både Canal+ och Viasat backat ur p.g.a. de skyhöga rättighetskostnaderna så är enda chansen att få se dramat att ta sig ut till Hässelby. Matchstart 20.15.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0