9:58!!!

Är det idrottshistoriens största ögonblick? Det går ju egentligen inte att jämföra olika grenar och tidsepoker, men Usain Bolts 9:58 kommer nog finnas med högt upp på listorna hur man än vrider och vänder på det. Fram till att han slår rekordet nästa gång alltså...

Söndagens verkligt känsloladdade upplevelse ägde dock rum långt från strålglansen i Berlin. Degerfors slarvade bort ytterliggare två poäng i norrettan, när Gröndal tilläts kvittera på övertid i blåsten på Aspuddens IP. En obehaglig
2008-deja vù och för första gången den här säsongen har IF gått två matcher i följd utan treor. Tack och lov lyckades Brage bara klara en pinne hemma mot Skellefteå. Degen alltjämt i förarsätet!

Såg PSV-Ajax som lunchmatch.
Oroande 1: Andreas Isakssons målvaktsspel. 
Oroande 2: Balázs Dzsudzsák (ja, det är rättstavat). Den ungerske yttern gjorde två grymma mål, förarbetade ytterliggare ett och visade att det är inte bara framåt Sverige kommer att få problem i Budapest. Hans kedjekamrat Ola Toivonen var dock lika blek som under sitt inhopp på Råsunda i onsdags. Platsen i elvan i fara?

Till sist: Skippar den konstgjorda tävlingsmatchen (sp. supercupen) mellan Bilbao och Barca och spar mig till ligan börjar (med Z). Tycker förstås egentligen att hela Zlatan-dealen är uppblåst till orimliga proportioner, men är likafan barnsligt nyfiken på att se vad han kan göra i världens bästa lag.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0