Nånting gammalt, nånting nytt, nånting lånat, nånting blått

Inget snack om att det har varit en tung start på den allsvenska säsongen för Djurgården. Två raka förluster och nu dessutom Mattias Jonson borta hela våren. Alltmer intensiva rykten placerar Citytalangen John Guidetti (lån isf) hos blåränderna. Spännande förstås, med tanke på att relativt få har sett 17-åringen i aktion. Självförtroende verkar ju i vilket fall inte saknas hos killen...

Från ung till gammal: Först såg jag rävarna Ryan Giggs och Paul Scholes bytas in och bidra till att Liverpool kämpades ner i en tight och inte alltför sprakande match på Old Trafford. Sedan såg jag slutet på Milan-Napoli där Andrea Pirlo, Ronaldinho och Pippo Inzaghi förgäves jagade segermål och ligaledning med sitt Milan. Bäst av veteranerna var dock Clarence Seedorf. Vilken lirare holländaren alltjämt är!

...och apropå lirare. Lionel Messis uppvisning på La Romareda igår kväll var bland det grymmaste jag har sett på länge. Det är makalöst att Messi, som är omgiven av idel världsspelare, så fullkomligt kan dominera i ett så bra lag som Barcelona. Hans dribblingsuppvisningar för tankarna till såväl George Best som Diego Maradona.
Vem ska förresten den sistnämnde para ihop Messi med i VM? Förbundskapten (läs personen, förresten...) El Diego känns ju, minst sagt, oberäknelig. Visst kan det bli Gonzalo Higuain eller Diego Milito, men med Diego vid rodret så är nog såväl Jorge Burruchaga som Alfredo Di Stefano också aktuella...:-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0