Kulan i luften!

Lite olika färgvarianter på planerna förstås, men den allsvenska säsongen är trots allt igång. Två stycken Tobias har stuckit ut under premiäromgången:
1. Tobias Hysén som omedelbart kopplade grepp om skytteligan med två mål i Kalmar.
2. Den hemvändande Tobias Grahn som fullkomligt dominerade gräset (eller vad det nu var något...) på nationalarenan. Klass!

Isländske ytterbacken Herman Hreidarsson har redan åkt ur Premier League fyra gånger (ok, för ordningens skull, klubbarna är i tur och ordning: Crystal Palace, Wimbledon, Ipswich och Charlton) och det kommer med all sannolikt att bli en femte. Portsmouth är en förening i spillror både sportsligt och ekonomiskt (man fick ju t.o.m hemsidan nedstängd då bredbandsleverantören inte hade fått betalt). 0-3 i paus mot Liverpool är, tyvärr för Pompey, smickrande siffror.

...och imorgon kväll kör Offside medlemsafton på O´Learys i Gamla Stan. Kvaltävling i SM i fotbollskunskap står bland annat på programmet. Om undertecknad tar sig vidare? Well, standarden i Göteborg skall enligt uppgift varit mycket hög så det blir sannerligen inte enkelt. Återkommer med resultat!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0