Brink!

Få idrottare har väl haft lika omtumlande karriärer som Jörgen Brink och idag skrevs ännu ett kapitel då Hudiksvallåkaren segrade i Vasaloppet. Brink tog ju tre bronsmedaljer i Val de Fiemme 2003, varav den mest minnesvärda förstås är bronspengen i stafetten då Brink kollapsade och passerades av Thomas Alsgaard och Axel Teichmann. Sedan har Brink som bekant försökt sig på skidskytte i förhoppning att på Magdalena Forsberg eller Anna-Carin Olofsson-manér slå sig fram genom sin skicklighet som skidåkare. När det visade sig att Brinks resultat som skidskytt inte på långa vägar räckte till en OS-plats så ställde han om siktet och stasade på långloppscupen. Idag spurtvann han det mest klassiska av alla skidlopp. Stort förstås.

Det blev 11 rätt för mig när den sista omgången av Tips-SM avgjordes igår. Trots att jag avslutat med raden 11-10-11 så är jag fullkomligt chanslös i totalen. Tuff skit.

Degerfors försäsongsresultat har ju tagit en turn till det bättre i och med seger mot Örebro (som inte mönstrade sitt bästa lag, men segrar mot ÖSK räknas som bekant alltid) och oavgjort mot J-Södra. Det är dock oroande att såväl Sebastien Henriksson som Peter Samuelsson dras med skador. Den spontana känslan är ju att DIF-truppen inte är den allra bredaste.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0